Sunday, July 24, 2022

Irina Loghin

IRINA LOGHIN si ADRIAN DAMINESCU - Romania Plange Ardealul si Banatul IRINA LOGHIN - Mi-ai dat mama cantecul 1972 Mama mama ce-ai crezut. I-a fost interzis să imprime în Radio sau Electrecord să filmeze în TVR si să susțină concerte.


63 Andra Irina Loghin Mi A Dat Mama Cantecul Concert Traditional Youtube Concert Dat Mama

Sunt Irina Loghin iar aceasta este pagina mea oficială de Facebook.

. Irina Loghin si Alesis - Noi umblam si colindam. Orchestra Barbu Lăutaru Orchestra Ciocîrlia. Irina Loghin a fost din totdeauna o femeie frumoasă iar trecerea timpului poate fi văzută cu greu pe chipul interpretei de muzică populară.

339540 likes 16370 talking about this. Fiica Irinei Loghin s-a maritat la. Irina Loghin a dezvăluit că a fost jefuită pe litoral.

Angela Similea Irina Loghin - De ce mama de ce tata. Mă miram seara cum poate să nu-mi fie foame. Irina Loghin se bucura de un succes rar întâlnit în România pâna în momentul interdicției - 1982.

Irina Loghin a slabit patru. Are o mulțime de ii și fote pe care le ține sub cheie. Irina si Irinuca Loghin - Zi si noapte m-am rugat.

In the early 1980s due to a wish expressed by Elena Ceaușescu. Adevărul despre vestea care a cutremurat lumea muzicii populare. În 1989 la Chișinău Irina Loghin revine pe scena cântând cu mai multa patimă ca niciodată toate dorurile purtate ani în șir.

Anunțul a venit tocmai acum. Irina Loghin is an actress known for Ratacire 1978 Amurgul fantanilor 1984 and Revelion Magic 2008. Join Facebook to connect with Irina Hin and others you may know.

2004-2008 was senator elected in Giurgiu County. Irina Loghin e renumită pentru superbele ei costume populare unele dintre ele foarte vechi. Irina Loghin o persoană cu multă credință.

Find your friends on Facebook. Datorită vocii sale spectaculoase cântăreața s-a făcut auzită deseori peste hotare. Am fost recent la o clinică din Brașov de detoxifiere.

Pentru ca această. Interpreta de muzică populară spune că este foarte important ce alegem să mâncăm și crede că tot răul din corp vine de la alimentație potrivit wowbizro. Mama era localnică iar tata era originar din zona Chişinăului.

Born in Gura Vitioarei Prahova County she had a career as a folk music soloist. IRINA LOGHIN - Site oficial. N-am crezut că o să pot rezista.

Facebook gives people the power to share. Nu e vorba de frumusețe au trecut anii s-au dus. Pentru evenimente spectacole vă rog să sunați la numărul de.

Romanian folk singer born February 19 1939 Gura Vitioarei Prahova County. Whats on TV Streaming Top. 2691964 Preluare stiri MONDEN.

Irina Loghin a trait cele mai mari emotii din viata sa la nunta fiicei sale Irinuca care si-a unit destinul sambata cu un coleg de munca pe nume Bogdan. Regina muzicii populare a luat această decizie după ce i s-a furat un costum valoros din camera de hotel de la mare. Venise să lucreze ca logofăt pe plantaţiile de vii de la Valea Călugărească.

Muzica nu i-a oferit Irinei Loghin doar faimă ci. Artista de muzică populară a povestit că aflată pe litoral unul dintre costumele sale valoroase a fost furat chiar din camera hotelului unde era cazată. Veste serii despre Irina Loghin.

Un site de la noi a răspândit vestea că artista de muzică populară ar fi trecut în nefiinţă în timp ce se afla într-un turneu în Statele Unite. Februar 1939 in Gura Vitioarei Kreis Prahova ist eine rumänische Sängerin und Politikerin. Artista a făcut nu mai puțin de 11 drumuri până-n Țara Sfântă unde la început s-a rugat să devină mamă.

Irina Loghin și Daniela. De atunci Irina Loghin a mărturisit că a renunțat să mai poarte straiele tradiționale de valoare ținându-le sub cheie. People named Irina Hin.

Irina Loghin este una dintre artistele cu o contribuție de necontestat în industria folclorului. She made her radio debut in 1963 and in 1967 began a successful duo with Benone Sinulescu. Nu cu mult timp în urmă iubita cântăreață Irina Loghin a trecut printr-un moment neplăcut.

De atunci și până în prezent Irina Loghin a mai mers de câteva ori pentru a căuta liniște și pace. Recent pe reţelele de socializare circula vestea că Irina Loghin s-ar fi stins din viaţă. Irina Loghin born February 19 1939 is a Romanian singer and politician known as the best-selling artist from her domain in Romania.

Nu e un sacrificiu să te poți menține sănătos. N-am crezut că o să pot rezista. Ulterior i-a născut pe Ciprian și Irinuca având și ajutorul medicilor.

Press alt to open this menu. Totodată doamna cântecului popular românesc cum este numită recunoaște că are un stil de viață sănătos și face și sport. M-am născut pe 19 februarie 1939 în comuna Gura Vitioarei de langă Vălenii de Munte.

Ce măsuri a luat celebra artistă. Irina Loghin 19. La 83 de ani Irina Loghin nu-și arată vârsta.

Irina Loghin își ține averea sub cheie după ce a fost jefuită pe litoral. Sie ist die meistverkaufte Künstlerin volkstümlicher Musik in Rumänien. Irina Loghin și Daniela Condurache sunt două dintre cele mai iubite artiste ale muzicii populare românești și au mare grijă de felul în care arată.

Log in or sign up for Facebook to connect with friends family and people. Pentru Irina Loghin costumele populare sunt o adevărată avere. She debuted in Ansamblu Ciocârlia din Bucureşti.

Iar în ansamblurile Ciocârlia Barbu Lăutaru și Ciprian Porumbescua avut ocazia să cunoască o mulțime de intepreți talentați. Sections of this page. Irina Loghin - Vazui tineretea mea 1990.

Vedeta se afla la mare când s-a trezit că hoții. Irina Loghin a fost victima unui jaf. Artista în vârstă de 83 de ani a dezvăluit secretul tinereții sale și a vorbit despre momentul în.

Nici eu nu am crezut că pot ține așa o cură. Release Calendar DVD Blu-ray Releases Top 250 Movies Most Popular Movies Browse Movies by Genre Top Box Office Showtimes Tickets In Theaters Coming Soon Movie News India Movie Spotlight. Anunțul a venit tocmai acum.

Iată ce a pățit vedeta.


Irina Loghin Cantece De Neuitat 1 Attributes


Irina Loghin Poster Movies Movie Posters


Irina Loghin Cate Griji Are O Mamă Fashion Crown Jewelry Crown


Irina Loghin Si Maria Ciobanu Minirecital Maria Women Fashion


6 Irina Si Irinuca Loghin Cele Mai Frumoase Cantece De Nunta Youtube Fashion Crown Jewelry Crown


Irina Si Irinuca Loghin Zi Si Noapte M Am Rugat O Dată N Viaţă Youtube Youtube Muzică Fete


Irina Loghin Wedding Hairstyles Celebrities Romania


Pin On Frumusete


Irina Loghin Nou Omule Care Ai Bani 24 04 2019 Bani Care Talk Show


63 Irina Loghin Cate Griji Are O Mama Youtube Mama Youtube Development


Irina Loghin Women Fashion Ruffled


Irina Loghin Treziti Va Romani 2015 Romani Fashion Mp3 Song Download


Irina Loghin De Ce Mama De Ce Tata Videoclip Youtube Orchestra


Pin By Mădălina Nederiţă On Personalities Fascinating Mona Romania


Irina Loghin Incoming Call Screenshot Incoming Call


Irina Loghin Photo Couple Photos People


Irina Loghin De Ce Mama De Ce Tata Videoclip Youtube Orchestra


Irina Loghin Dorul De Parinti Ce E Viata Omului Chisinau 1994 Youtube Youtube Chisinau Romania


Angela Similea Irina Loghin De Ce Mama De Ce Tata 2013 Youtube Music Romanian

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya